Tietosuojakäytäntö

Rekisteröintitiedot

Mikäli rekisteröidyt ilmoituksen jättäjäksi, rekisteröintilomakkeella sinulta kysytään ja rekisteröintitietoihin tallennetaan nimi- ja yhteystiedot (henkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sekä tunnistustiedot (käyttäjätunnus/salasana). Rekisteröintietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteröinnin tiedot poistetaan rekisteristä pyynnöstä tai kun ilmoittaja ei ole kirjautunut palveluun 24 kuukauden kuluessa.

Rekisteriä ja henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info( at )msnettikoodi.fi.

Ilmoituksien tiedot

Palveluun jätettyjen ilmoituksien tiedot tallennetaan palvelun tietokantaan. Yhteystietoina ilmoituksissa julkaistaan ilmoituksen jättäjän nimi ja puhelinnumero. Ilmoituksen jättäjä voi itse poistaa omat ilmoituksensa palvelusta koska tahansa kirjautumalla Omasivu palveluun.

Automaattisesti tallennettavat tiedot

Käytämme sivuston seurantaan ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen Google Analytics -palvelua. Verkkosivuston käytön mittaaminen on tärkeä osa sivuston kehittämistä ja ylläpitoa. Näiden evästeiden avulla saamme tietoa siitä, kuinka paljon sivustoamme käytetään ja millaista sen käyttö on. Lisäksi käytämme Googlen Adsense -palvelua mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Google saattaa käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia.