Tietosuojakäytäntö

Rekisteröintitiedot

Mikäli rekisteröidyt ilmoituksen jättäjäksi, rekisteröintilomakkeella sinulta kysytään ja rekisteröintitietoihin tallennetaan nimi- ja yhteystiedot (henkilön nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sekä tunnistustiedot (käyttäjätunnus/salasana). Rekisteröintietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteröinnin tiedot poistetaan rekisteristä pyynnöstä tai kun ilmoittaja ei ole kirjautunut palveluun 24 kuukauden kuluessa.

Rekisteriä ja henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info( at )msnettikoodi.fi.

Ilmoituksien tiedot

Palveluun jätettyjen ilmoituksien tiedot tallennetaan palvelun tietokantaan. Yhteystietoina ilmoituksissa julkaistaan ilmoituksen jättäjän nimi ja puhelinnumero. Ilmoituksen jättäjä voi itse poistaa omat ilmoituksensa palvelusta koska tahansa kirjautumalla Omasivu palveluun.

Automaattisesti tallennettavat tiedot

Käytämme kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia.