Käytetyt soutuveneet

-
-
-
-

Uusimmat purjeveneet


Uusi maastokuviollinen (uniikki) Bison Sioux inkkari kanootti, 3-istuinta, 2 vesitiivistä tavaratilaa, jotka yhdessä muodostavat 5 ponttoonia, joten kanootti on uppoamaton, kantavuus 300kg, reunojen muoto mahdollistaa roiskeveden poiston helposti. 0400352278 Lue lisaa>>
Ilmoitettu 25.9.2022 klo 19.47

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt soutuveneet on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien soutuveneiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa soutuvenettä?

Löydät myynti-ilmoitukset helposti, valitse vain sivun yläosassa olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki käytetyt soutuveneet (1 kpl) kerralla.

Oletko myymässä soutuvenettä?

Oletko myymässä omistamaasi soutuvenettä? Verkkotori.com palveluun voit jättää soutuveneen myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.