Käytetyt mönkijät

-
-
-
-

Uusimmat mönkijät


Mönkijä Shineray XY250STIXE NOPEA JA HELPPO LAINATARJOUS Olen rouva Jarmila Smajslova, osakkeenomistaja ja rahoitusoperaattori, joka lainaa ja sijoittaa. Lainan myöntämiskapasiteettini vaihtelee 2000 eurosta 5 000 000 euroon kohtuullisella 2 prosentin korolla vuodessa. Tarjoamme lyhyitä, keskipitkän ja pitkän aikavälin lainoja. Pankkisiirrot ovat tapahtuman vakuudeksi kaikil...
Ilmoitettu 2.12.2020 klo 15.06

Mönkijä Bombardier Outlander (650 XMR efi) Myydään vähäisen käytön vuoksi vähän ajettu (182h) Outlander XMR 650 Efi, kaikilla herkuilla! -Noin reilu 10h ajetut ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat Tatoun T4 S telat, (ovh=4200e) -Uutta vastaavat Maxxis Mudzilla renkaat -Uusi puskulevy -Warnin vinssi langattomalla kauko-ohjauksella -Can-Amin kahvalämppärit. -Uusi tilava takaboxi -Led-...
Ilmoitettu 16.4.2020 klo 11.37

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt mönkijät on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien mönkijöiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa mönkijää?

Löydät mönkijäilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki mönkijät (2 kpl) kerralla.

Oletko myymässä mönkijää?

Oletko myymässä omistamaasi mönkijää? Verkkotori.com palveluun voit jättää mönkijän myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.