Vuokralle tarjotaan kerrostalo kaksio 2 h + keittiö, 1 mh, hissi, 39,0 m², 870,00 € kk Helsinki 00180, Hietalahdenkatu 8 B, Kamppi

Ilmoituksen perustiedot
Ilmoitusnumero
2695
Ilmoitusosasto
Vuokra-asunnot
Ilmoitus jätetty
7.3.2023
Viimeksi muutettu
7.3.2023
Ilmoitus luettu
40 kertaa
Vuokranantajan tiedot
Nimi
Puhelin

Asunnon esittely
Esittelyaika
Asunnon seuraava esittelyajankohta ei ole tiedossa.
Ilmoitusteksti
2015 Valmistunut kaksio joka on erittäin hyvällä paikalla ydinkeskustassa. Rauhallinen kerrostalo joka sopii niin nuoremmille kuin vanhemmillekkin vuokraajille. Parkettilattiat ja tilaa on 39 neliön edestä, komeat näkymät ja kaikki palvelut ihan vieressä kuten kaikki yhteydetkin sillä kamppi on lähellä ja rautatieasemalle on jokunen sataa metriä vain matkaa.Tämä sopii hyvin pienelle perheelle, taikka pariskunnalle tai sitten vain yksinasuvalle joka haluaa asunnon parhailta paikoilta mitä mahdollista.

Asunto on vapaa vuokrattavaksi noin puolessa välissä huhtikuuta mutta saattaa onnistua kuun alussakin joten suositan varaamaan jos tämä iski silmään, vuokra on reilu eikä se sisällä ylimääräistä veden hintaa, sähkösopimus tehdään vuokraajan toimesta. Itse en asu helsingissä niin en pääse asuntoa näyttämään ihan pikku varoajalla joten jos sinua alustavasti asunto kiinnostaa niin sovitaan mieluiten asunnon varaus ja näyttö sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä jos et jostain syystä muuttaisi mieltäsi.

Takuuvuokra olisi 1300e jos luottotietosi ovat kunnossa, jolleivat niin takaaja tai huomattavasti suurempi vuokravakuus olisi vaadittava josta voimme neuvotella sähköpostitse. asunnossa on tupakointi kielletty, lemmikki joka häiritsisi muita talossa asuvia ei ole sallittu mutta hiljainen koira tai kissa käy kyllä kunhan ei ole ylimääräistä melua.

Asunnon voi varata etukäteen ennenkö teen näytön ja toimisin mielummin niin että vuokraaja olisi valmiina ku sen tulen esittelemään ilman että tarvitsee pitää avointa esittelyä.

Jos kiinnostuit tästä kaksiosta niin neuvotellaan sähköpostitse mahdollinen näyttö tai ennalta varaus. sähköposti osoitteeni on Hannu.Korkeala82@outlook.com
Jossa voimme sopia vuokrasuhteesta ja kysymyksiisi vastaan siellä parhaiten.
Tilojen kuvaus
2 Huonetta + Keittiö, uusi rakennus ja parkettilattia, tilavuutta on 39 neliötä asunto on hieno ja erittäin hyvällä paikalla.
Asunnon perustiedot
Vuokramuoto
Vuokra-asunto
Vuokra/kk
870,00 €
Pinta-ala
39,0 m²
Rakennusvuosi
2015
Asuntotyyppi
Kerrostalo
Huoneiden määrä
2 h
Makuuhuoneet
1 kpl
Keittiötyyppi
Keittiö
Sauna
Taloyhtiössä sauna
Asunnon yleistiedot
Hissi
On
Parveke
Ei
Yleiskunto
Hyvä
Lämmitys
Sähkölämmitys
Kerrosten lukumäärä
5,0
Kerros
4. kerros
Asunnon sijainti
Postinumero
00180
Paikkakunta
Helsinki
Maakunta
Uusimaa
Lähiosoite
Hietalahdenkatu 8 B
Kaupunginosa
Kamppi

© 2023 - Verkkotori.com