Myydään Omakotitalo-tontti, 63760 m² Orimattila 16300, Heinamaantie, Sampola

Ilmoituksen perustiedot
Ilmoitusnumero
2545
Ilmoitusosasto
Myytävät tontit
Ilmoitus jätetty
7.7.2020
Viimeksi muutettu
7.7.2020
Ilmoitus luettu
830 kertaa
Myyjän tiedot
Nimi
Puhelin

Ilmoitusteksti
Yrityksemme omistaa merkittävän kokoisen kiinteistön Päijät-Hämeessä (100 km päässä Helsingistä ja noin 25 km päässä Lahden keskustasta). Kiinteistökokonaisuuteen kuuluu 5425 m2 rakennukset ja 6 ha tontti. Etsimme yrityksiä tekemään liiketoimintaa rakennustiloissa. Tiloissa voisi esimerkiksi harjoittaa ravintola-, majoitustoimintaa, elintarviketuotantoa, tavaroiden ja kulkuneuvojen säilytystilojen vuokrausta, osto- ja myyntiliiketoimintaa. Tontille rakennuslupaa jäljellä lisäneliöille. Lämmitys, sähkö ja kylmäkäyttövesi toiminnassa. Kuumakäyttövesi vaati korjauksia. Olemme valmiita erilaisille ehdotuksille rakennuksien ja kiinteistön käyttöön liittyen. Voimme esimerkiksi vähentää kiinteistössä toimivan yrittäjän, yhteisön tai yksityishenkilön kustantamat tai tekemät korjaustyöt ja niihin liittyvät kulut kiinteistön vuokrasta. Voimme myös tarjota edullisen vuokran pitkäksi aikaa, jotta kiinteistö saadaan hyötykäyttöön.

Myytävä/vuokrattava kokonaisuus muodostuu kotitalousoppilaitoksesta, josta löytyvät muun muassa koulutustiloja, suurtalouskeittiö, leipomo, asuntola (62 huonetta, 10 keittiötä), saunat, pesutilat, wc:t, ja henkilökunnan asuntola (5 huoneistoa keittiöllä, sauna, autotalleja, varastoja), sekä paljon muuta
Majoitustoimintaan tarvittavat tilat ja muut tarpeet löytyvät jo kiinteistöltä, mutta kokonaisuus voi kaivata luovasti suunniteltu vetonaulaa kiinnostuksen kasvattamiseksi. Kuitenkin ruokailu ja suurtalouskeittiötilat löytyvät päärakennuksesta jo.

Kiinteistö sijaitsee rauhallisella paikalla luonnon ympäröimänä, mutta useimmat palvelut (esim. kaupat ja kunnanpalvelut) löytyvät 12,5 km säteellä. Kulku Helsingistä ja Lahdesta kiinteistölle on helppoa hyvien tieyhteyksien kautta.

Älkää epäröikö olla yhteydessä, jos kaipaatte lisätietoja ja kuvia kiinteistöstä. Voitte myös tulla katsomaan rakennuksia ja tonttia paikanpäälle
Voit myös rohkeasti ehdottaa vuokra/myynti hintaa.

Lisätietoja verkkosivulta: https://heinamaantie35.home.blog/
Tontin perustiedot
Myyntihinta
Pinta-ala
63760 m²
Tonttityyppi
Omakotitalo-tontti
Rannan tiedot
Ranta
Ei rantaa
Rantatyyppi
Ei rantaa
Matala ranta
Ei
Rannan leveys
Kohde saaressa
Ei
Tontin sijainti
Postinumero
16300
Paikkakunta
Orimattila
Maakunta
Päijät-Häme
Lähiosoite
Heinamaantie
Kaupunginosa
Sampola

© 2023 - Verkkotori.com