Venemoottorit 2 kpl
-
-
-

Tietoja palvelusta

Myydään venemoottoreita. Verkkotori.com käytetyt venemoottorit on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien venemoottoreiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa venemoottoria?

Löydät myynti-ilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki venemoottorit (2 kpl) kerralla.

Oletko myymässä venemoottoria?

Oletko myymässä omistamaasi venemoottoria? Verkkotori.com palveluun voit jättää venemoottorin myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat venemoottorit


Venemoottori Fay&Bowen Harvinainen Fay&Bowen n. vuodelta 1905. Ollut sisävesillä 1950-luvulle saakka. Sen jälkeen kuivalla maalla varastossa. Tarjoa, jos pyyntihinta liian korkea!
Ilmoitettu 11.5.2017 klo 16:40

Venemoottori Volvo Penta Volvo Penta TAMD 41 UUSI Myydään käyttämättömät! Volvo Penta TAMD 41 + PRM 750 vaihteisto, akselinlaippa edelliseen sekä 55mm potkuriakseli sisältyy hintaan. Kone tehtaan paketissa ja paikalleen asentamaton.
Ilmoitettu 4.5.2017 klo 15:45