Soutuveneet 1 kpl


-
-
-
-


Tietoja palvelusta

Myydään soutuveneitä. Verkkotori.com käytetyt soutuveneet on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien soutuveneiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa soutuvenettä?

Löydät myynti-ilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki soutuveneet (1 kpl) kerralla.

Oletko myymässä soutuvenettä?

Oletko myymässä omistamaasi soutuvenettä? Verkkotori.com palveluun voit jättää soutuveneen myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat purjeveneet


Soutuvene Puuvene  Luvialainen kalastajavene Myyn hyväkuntoisen, erittäin vähän käytetyn ja sisätiloissa varastoidun puuveneen. Perinteinen luvialaismalli on leveäpohjainen ja vakaa. Materiaalina on käytetty mäntyä ja perä on mahonkia. Mitat leveys 1.8m, pituus 4.5m.
Ilmoitettu 26.5.2017 klo 23:16