Käytetyt soutuveneet - Myydään soutuveneitä

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat käytetyt soutuveneet tai halutessasi voit myös listata kaikki soutuveneet (3 kpl) kerralla.

Merkki, malli, rungon materiaali

Merkki

Malli

Rungon materiaali

Veneen sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Hinta, vuosimalli, pituus, leveys, paino, kantavuus

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998
Pituus: 
 -   m  Esim. 7
Leveys: 
 -   m  Esim. 3
Paino: 
 -   kg  Esim. 1450
Kantavuus: 
 -   hlö  Esim. 3

Veneen varustelu


   

Uusimmat myytävät soutuveneet

veneeseen käy max 4hv moottori. alumiiniset airot, vähän käytetty, tukeva vesivaneri pohja.
Soutuvene NorVik, Lohja
Uusi Reveil kanootti, sin/valk, vesitiivis tavaratila, kunnon kantokahvat, mukavat istuimet, ilmaponttoonit molemmissa päissä pitävät kanootin aina pinnalla 0400-352278
Soutuvene Reveil, Koski Tl
Uusi Bison Navajo kanootti, maastovärinen, vesitiiviit säilytystilat molemmissa päissä. Säilytystilat + istuimet toimivat ilmaponttooneina joten kanootti on uppoamaton, kolmoiskölin ansiosta kanootti on vakaa, tukeva ja hyvillä melomisominaisuuksilla Kantavuus 300kg Bison Navajon hinta, kaksipaikkaisena 675 e Bison Sioux on kolmepaikkainen, hinta 725 e 0400-352278
Soutuvene Bison Navajo, Koski Tl

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt soutuveneet on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien soutuveneiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Löydät veneilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi soutuvenettä? Verkkotori.com palveluun voit jättää käytetyn veneen myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.