Purjeveneet 2 kpl


-
-
-
-
-
-Tietoja palvelusta

Myydään purjeveneitä. Verkkotori.com käytetyt purjeveneet on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien purjeveneiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa purjevenettä?

Löydät myynti-ilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki purjeveneet (2 kpl) kerralla.

Oletko myymässä purjevenettä?

Oletko myymässä omistamaasi purjevenettä? Verkkotori.com palveluun voit jättää purjeveneen myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat purjeveneet


Purjevene X-Yachts X-79 Uusittu masto ja vantit 2004. Mariner 3.3 pitkärikinen moottori 2006.Iso puomiteltta. Hauska vene purjehtia, vene purjehtii hyvin kevyissä tuulissa ja yli 8 m/s myötätuulessa ylittää runkonopeuden. Lys 1.14 ja GPH 700.7 6 kesää vain kilpailuissa käytetty hyväkuntoinen wb-sails kilpapurjesetti, lisäksi toimiva retkipurjesetti Purje 1: WB-Sails,...
Ilmoitettu 19.4.2016 klo 8:56

Purjevene Avance 245 Nyt myynnissä hyvin pidetty ja arvostettu klassikkovene. Helposti purjehdittava valmis paketti. Mukana tulee: - rulla genua: Furlex S100 - autopilotti: Autohelm 800 pinnapilotti, - Garmin 172C karttaplotteri - sprayhood, puomipeite, köysipussit (2004), spinaakkerivarustus - jauhesammutin sekä sammutuspeitto, palohälytin - 6 kpl fendareita ...
Ilmoitettu 11.4.2016 klo 21:39