Käytetyt purjeveneet - Myydään purjeveneitä

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat käytetyt purjeveneet tai halutessasi voit myös listata kaikki purjeveneet (2 kpl) kerralla.

Merkki, malli, runkotyyppi, rungon materiaali

Merkki

Malli

Rungon materiaali

Runkotyyppi

Veneen sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Purjeen tyyppi, purjeen materiaali, purjeen merkki

Purjeen tyyppi
Purjeen materiaali
Purjeen merkki

Hinta, vuosimalli, pituus, leveys, paino

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998
Pituus: 
 -   m  Esim. 7
Leveys: 
 -   m  Esim. 3
Paino: 
 -   kg  Esim. 1450

Maston korkeus, syväys, vuodepaikat

Maston korkeus: 
 -   m  Esim. 5
Syväys: 
 -   m  Esim. 1
Vuodepaikat: 
 -   kpl  Esim. 3

Veneen varustelu


Lisäehdot

   

Uusimmat myytävät purjeveneet

Uusittu masto ja vantit 2004. Mariner 3.3 pitkärikinen moottori 2006.Iso puomiteltta. Hauska vene purjehtia, vene purjehtii hyvin kevyissä tuulissa ja yli 8 m/s myötätuulessa ylittää runkonopeuden. Lys 1.14 ja GPH 700.7 6 kesää vain kilpailuissa käytetty hyväkuntoinen wb-sails kilpapurjesetti, lisäksi toimiva retkipurjesetti Purje 1: WB-Sails, Nylon, Spinaakkeri, 1996 Purje 2: WB-Sails, Laminaattikangas, Genoa 1, 1996 Purje 3: WB-Sails, ...
Purjevene X-Yachts X-79, Turku
Nyt myynnissä hyvin pidetty ja arvostettu klassikkovene. Helposti purjehdittava valmis paketti. Mukana tulee: - rulla genua: Furlex S100 - autopilotti: Autohelm 800 pinnapilotti, - Garmin 172C karttaplotteri - sprayhood, puomipeite, köysipussit (2004), spinaakkerivarustus - jauhesammutin sekä sammutuspeitto, palohälytin - 6 kpl fendareita - ankkuri (7,5kg Bruce) + ankkuriteline - poijuhaka ja hyväkuntoisia köysiä - kaksi liekkinen kaa...
Purjevene Avance 245, Helsinki

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt purjeveneet on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien purjeveneiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Löydät veneilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi purjevenettä? Verkkotori.com palveluun voit jättää käytetyn veneen myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.