Moottoriveneet 4 kpl
-
-
-
-
-Tietoja palvelusta

Myydään veneitä. Verkkotori.com käytetyt moottoriveneet on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien moottoriveneiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa moottorivenettä?

Löydät veneilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki moottoriveneet (4 kpl) kerralla.

Oletko myymässä moottorivenettä?

Oletko myymässä omistamaasi moottorivenettä? Verkkotori.com palveluun voit jättää moottoriveneen myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat moottoriveneet


Moottorivene Flipper Futura Peruskuntoinen Moottoripurjehtia. Purjeet rulla genoa ja iso purje. Patjat, kaasu uuni liesi. Vaihdossa auto ( pa, ka ,ha,) Vene, traktori , kaivuri ym.
Ilmoitettu 2.7.2018 klo 8:35

Moottorivene Bella Retkivene Bella myynnissä, hyvin pidetty ja huollettu. Kuvat tämänhetkisestä kunnosta, nyt otettu.
Ilmoitettu 22.5.2018 klo 12:00

Moottorivene Fjord 725 SE Norjalainen merikelpoinen laatuvene joka on tehty Atlantin rannikolle. Ajettu alle 1000 tuntia. BMW moottorin täyskunnostuksen jälkeen ajettu alle 100 tuntia. Perävetolaite on Bravo 3 joka kestää 450hv. Palkeet ja laakeri uusittu.
Ilmoitettu 20.3.2018 klo 19:33

Moottorivene Porveen veneveistämö Moottoripurjehtija Puuvalmisteinen moottoripurjehtija 8,5 m pitkä ja 2,5 m leveä. Volvo Penta 28 hv diesel. Webasto, GPS, kaksi kaikua, stereot. kaasuliesi, jääkaappi, hyvät varusteet ja hyvä kunto. Telakointitraileri. HINTA SISÄLTÄÄ KULJETUKSEN KAIKKIALLE SUOMESSA.
Ilmoitettu 6.2.2018 klo 10:59