Moottoriveneet 2 kpl
-
-
-
-
-Tietoja palvelusta

Myydään veneitä. Verkkotori.com käytetyt moottoriveneet on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien moottoriveneiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa moottorivenettä?

Löydät veneilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki moottoriveneet (2 kpl) kerralla.

Oletko myymässä moottorivenettä?

Oletko myymässä omistamaasi moottorivenettä? Verkkotori.com palveluun voit jättää moottoriveneen myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat moottoriveneet


Moottorivene Bayliner veneen kylkitarrat ,monta eri mallia käy katsomassa www.taxfree-kauppa.fi http://www.taxfree-kauppa.fi/fi/229-veneen-kylkitarrat
Ilmoitettu 30.9.2017 klo 10:24

Moottorivene Suvi 4180 Myynnissä moottorivene Suvi 4180. Vene otettu käyttöön 2013 ja sitä on huolettu koko ajan. Moottori Yamaha 15, ja veneellä ei ole ajettu paljon
Ilmoitettu 7.9.2017 klo 21:50