Mopot 1 kpl

-
-
-


Tietoja palvelusta

Myydään mopoja ja moposkoottereita. Verkkotori.com käytetyt mopot on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien mopojen myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa mopoa?

Löydät mopoilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki mopot (1 kpl) kerralla.

Oletko myymässä mopoa?

Oletko myymässä omistamaasi mopoa? Verkkotori.com palveluun voit jättää mopon myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat mopoilmoitukset


Mopo Derbi Senda (SM) Myyn autoiän lähestyessä. Hinnasta voidaan keskustella. Lähetä vaikka viestiä numeroon: 0401379379 tai sähköpostiin: nikoestrand@gmail.com. Mukaan saat kuvassa näkyvän teharin (ei ole paisaria) ja maskin. Mopo on vakio. Kulkee noin 50km/h. Kaikki toimii paitsi mittaristo, joka on helposti korjattavissa.
Ilmoitettu 6.6.2017 klo 15:15