Mopot 1 kpl

-
-
-


Tietoja palvelusta

Myydään mopoja ja moposkoottereita. Verkkotori.com käytetyt mopot on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien mopojen myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa mopoa?

Löydät mopoilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki mopot (1 kpl) kerralla.

Oletko myymässä mopoa?

Oletko myymässä omistamaasi mopoa? Verkkotori.com palveluun voit jättää mopon myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat mopoilmoitukset


Moposkootteri Peugeot Muu malli (V-CLIC) 2013 uutena hankittu 50 tahtinen skootteri. Takarengas remontoitavana valinnaisesti minun toimesta tai ostajan jollain hintaa pudotetaan. Muuuten täys kuntoinen. viime vuonna tehty huolto. Rekisterissä.
Ilmoitettu 15.4.2016 klo 10:33