Käytetyt mopot - Myydään mopoja

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat käytetyt mopot tai halutessasi voit myös listata kaikki mopot (2 kpl) kerralla.

Merkki, malli, mopotyyppi, moottorityyppi

Merkki

Malli

Mopotyyppi

Moottorityyppi

Hinta, mittarilukema, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Mopon sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Mopon varustelu

   

Uusimmat myytävät mopot

Senjor-Skootteri -Yhdellä Latauksella 75 Km - Lataus aika 2.3 T - 16"Pyörät - Täys Skootteri ja mittari varustus - CE- Hyväksytty - Ajo Jalka ja pyörätiet sekä Maantie rampit - Ei vakuutus tai Kypärä Pakkoa Kysy Lisää 0405529046
Moposkootteri Muu merkki Muu malli (SENJOR-SKOOTTERI)
Siisti vanhanliiton detsi myyntiin! Remontoitu edellisen omistajan toimesta ~2000km sitten, vaihdettu uusi 50cc sylinterisarja, kaikki stefat ja uusi kampiakseli. Mopossa on giannellin tehoputki jonka ansiosta se kulkee noin 70km/h. Vakioputken saa halutessaan mukaan. Vikaa sen verran, että mittarinpyöritin hajosi n.500km sitten, siihen asti mittari on ollut aina toiminnassa eli kuvassa näkyvä mittarilukema on lähes oikea. Mukaan ostaja saa edell...
Mopo Yamaha DT (50R)

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt mopot on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien mopojen ja moposkoottereiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Myynnissä olevat mopot löydät helposti valitsemalla vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot. Valittuasi hakuehdot, listaa mopoilmoitukset klikkaamalla lomakkeen alareunasta "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi mopoa tai moposkootteria? Verkkotori.com palveluun voit jättää mopon myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.