Käytetyt mopot - Myydään mopoja

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat käytetyt mopot tai halutessasi voit myös listata kaikki mopot (3 kpl) kerralla.

Merkki, malli, mopotyyppi, moottorityyppi

Merkki

Malli

Mopotyyppi

Moottorityyppi

Hinta, mittarilukema, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Mopon sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Mopon varustelu

   

Uusimmat myytävät mopot

2013 uutena hankittu 50 tahtinen skootteri. Takarengas remontoitavana valinnaisesti minun toimesta tai ostajan jollain hintaa pudotetaan. Muuuten täys kuntoinen. viime vuonna tehty huolto. Rekisterissä.
Moposkootteri Peugeot Muu malli (V-CLIC)
Tässä ois hyväkuntoinen pösö myyntiin keväälle. Pösöö on pidetty hyvässä kunnossa ja tehty perushuoltoja toimii niinkuin pitääkin paitsi mittari ei toimi kunnolla pakkasella ja putkessa pienen pieni reikä muita vikoja ei ole. Kesällä vaihdettu uudet rattaat ja ketjut ja etuhaarukka. Bensa ja tuorevoitelu eli erillinen öljy ja bensa säiliö. huolto ja ohjekirja tallessa, hyvät talvirenkaat mukana. Ajettu on lähemmäksi 13 000km. Ja on tieliikenne k...
Mopo Peugeot XPS (XPS Enduro)
Senjor-Skootteri -Yhdellä Latauksella 75 Km - Lataus aika 2.3 T - 16"Pyörät - Täys Skootteri ja mittari varustus - CE- Hyväksytty - Ajo Jalka ja pyörätiet sekä Maantie rampit - Ei vakuutus tai Kypärä Pakkoa Kysy Lisää 0405529046
Moposkootteri Muu merkki Muu malli (SENJOR-SKOOTTERI)

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt mopot on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien mopojen ja moposkoottereiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Myynnissä olevat mopot löydät helposti valitsemalla vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot. Valittuasi hakuehdot, listaa mopoilmoitukset klikkaamalla lomakkeen alareunasta "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi mopoa tai moposkootteria? Verkkotori.com palveluun voit jättää mopon myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.