Käytetyt moottoripyörät - Myydään moottoripyöriä

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat käytetyt moottoripyörät tai halutessasi voit myös listata kaikki moottoripyörät (9 kpl) kerralla.

Merkki, malli, pyörätyyppi

Merkki

Malli

Pyörätyyppi

Hinta, mittarilukema, kuutiotilavuus, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Kuutiotilavuus: 
 -   cm³  Esim. 1600
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Pyörän sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Pyörän varustelu   

Uusimmat myytävät moottoripyörät

Classic Motocross sivuvaunu YAMAHA-WASP 650cc moottorilla UUTTA; Boyer-sytytys Renkaat Ketjut Rattaat Käyttöentisöity ajoon,Arwidsonin maahantuoma Suomi-historia
Moottoripyörä Yamaha XS (YAMAHA-WASP)
Harvinaisuus..melkein kuin uusi ikäisekseen, ilmajäähdytteinen käyttöönotettu 1985 vähillä kilometreillä!
Moottoripyörä Yamaha RD (125)
Siisti ja hyvinpidetty 600 cm3 Intikka. Ajettu 52 tkm. Kardaanivetoinen. Pieni kulutuksinen n.3,5l/100km. Väri kaunis turkoosi. Mukaan tulee nahkaiset sivulaukut. Tule ja ihastu :)
Moottoripyörä Suzuki Intruder (VS 600)
Kuin uusi huppusiisti customi rauhalliselta naiskuljettajalta, ensimmäiseltä omistajalta. Varusteina pleksi, sissybar, tarakka, sivulaukut ja takalaukku. GPS-paikannin. Hyvät renkaat. Pyörä talvisäilytykssä Vihdissä.
Moottoripyörä Honda VT (750C Shadow)
Täysin alkuperäiskuntoinen, huoltokirja, juuri huollettu liikkeessä, uusi akku ja takajarrupalat. Renkailla (Avon Distanzia) ajettu n. 2500 km. Täysitehoinen 27KW / 37HP, sopii uuteen ajokorttiluokkaan. Mahdollinen vaihto alle 1500 euron bensa automatti autoon (esim. Volvo 740/940, Citroen Xantia, Chrysler Neon) tai 4-tahti mopo skootteriin.
Moottoripyörä Honda Muu malli (FMX 650)
Myynnissä vähän ajettu ja siistissä kunnossa oleva piikki! Koottu Espanjassa laadukkaista osista; esim. Yamahoissa käytettävä Minarellin moottori, Paiolin iskarit ja Pirellin renkaat. Pientä käytönjälkeä havaittavissa, mutta ei mitään suurempia vikoja. Vasta huollettu. Pieniä osia vaihdettu Yamahan merkkihuollossa niiden kuluessa. Renkaissa vielä jonkun verran kulutuspintaa jäljellä. Huiput noin 105km/h kun joku kuitenkin niitä kysyy. Pie...
Moottoripyörä Motorhispania Muu malli (Duna 125 Enduro)
Naisen käytössä viime vuodet ollut Virago 250cc, 4-tahtikone, sähkökäynnistys, ketjuveto. Uutta mm. kromipeilit, etu- ja takarengas, istuinpäälliset, kytkinvaijeri ja tulpat. Tarvitsee pieniä säätöhommia lähinnä jarrujen säätö ja bensahanasysteemin puhdistus. Muuten joka kevät tehty huollot ajallaan. Nyt uuden mopon tultua ei enää tarvetta tälle Viragolle. Ollut hyvin varmatoiminen ajokki ja asiallisella pidolla tulee olemaan yhä edelleen. Helppo...
Moottoripyörä Yamaha XV (Virago 250cc)
Siisti. Kuin uusi.
Moottoripyörä Triumph Muu malli (America)
Pyörä ei ole ollut pitkään aikaan rekisteröitynä, eikä ole ajokunnossa. Moottori ei ole jumissa; mäntää öljytty ja poljettu käynnistintä. Jätetty ajosta kuivaan talliin säilytykseen vuosikymmeniä sitten. Yritetty suojata pintoja öljyllä, mutta maalit rapistuneet siitä huolimatta. Vaatii siis täyden pinta-entisöinnin vähintään.Suomi-pyörä alkuperäiseltä omistajalta peritty/ ostettu.
Moottoripyörä IC Planeta (50/346-56)

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt moottoripyörät on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien moottoripyörien myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Myynnissä olevat moottoripyörät löydät helposti valitsemalla vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot. Valittuasi hakuehdot, listaa myynti-ilmoitukset klikkaamalla lomakkeen alareunasta "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi moottoripyörää? Verkkotori.com palveluun voit jättää moottoripyörän myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.