Myydään: Käytetyt moottoripyörät

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat moottoripyörät tai halutessasi voit myös listata kaikki moottoripyörät (7 kpl) kerralla.

Merkki, malli, pyörätyyppi

Merkki

Malli

PyörätyyppiHinta, mittarilukema, kuutiotilavuus, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Kuutiotilavuus: 
 -   cm³  Esim. 1600
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Pyörän sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Pyörän varustelu   

Uusimmat myytävät moottoripyörät

Peruspyörä joka on tarvittaessa nopea. Varmatoiminen ja mukava ajaa. Minivilkut, tehoputki ja ehostusosia, myös pieni pleksi mukaan.
Moottoripyörä Suzuki GSF (GSF Bandit 1200)
Erittäin hyväkuntoinen ja vähän ajettu supermoto. Huoltokirja on. Huollot teetetty merkkihuollossa. Renkaissa pintaa ja rattaat sekä ketjut ok. eli suoraan ajoon. Soita ja sovi näyttöajankohta 0400-445098
Moottoripyörä Aprilia Moto (MX 125 Supermotard)
Myydään vähälle käytölle jäänyt Honda VFR 800 vm. 1998. Pyörä on hyväkuntoinen ja siisti löytyy kahvan lämmittimet. Renkailla ajettu noin 2000km ja öljyt vaihettu 500km sitten. Paikallaan leo vincen pakoputki ja alkuperäisen saa mukaan.
Moottoripyörä Honda VFR (800 FI)
perus siisti cbr myynnissä. ei uusi mutta ikäisekseen asiallinen pärrä. kuluvia osia vaihdettu. vaihdossa voi tarjota tietokonetta ( ati näytönohjaimella oleva teho-pc)
Moottoripyörä Honda CBR (600 f3 pc31)
Siisti nelitahti Derbi GPR Racing. Kaikki toimii, huollettu hyvin, kahdet avaimet. Vaihdettu uudet ketjut, rattaat, etujarrupalat, ilmansuodatin, öljyt ja öljynsuodatin. Pieniä naarmuja löytyy. Mukaan uusi öljynsuodatin. Myydään autonajokortin vuoksi. Mittari nollaantunut 2011, muutama tuhat voi lisätä. Mahtavat äänet! Ei vaihtoa.
Moottoripyörä Derbi GPR (GSA1A124)
Myydään vähän ajettu pyörä pois, ajan puutteen ja perheen takia. Tehtaan takuu voimassa.
Moottoripyörä Honda VT (Black spirit)
TOSI HARRIKKA, ison miehen pyörä, EI siis pikkupojille. Ainutlaatuiset maalaukset, jotka on tehnyt yksi -90 kuuluisimpia kavereita Euroopassa - ARNO FUNKE ja hänestä on tehty myös elokuva 1994 > Roope Ankka/ Dagobert / :Das Phantom ? Die Jagd nach Dagobert. Ainutlaatuinen ja toista ei löydy, Todella hieno Harrika ja hyvässä kunnossa, mahtavan kokoinen ja painava. Jos olet todella kiinnostunut, lähetä kysely ja vastaan kaikkiin kysymyksiin ja lähe...
Moottoripyörä Harley Davidson FLHT (Extrem Custom)