Käytetyt moottoripyörät - Myydään moottoripyöriä

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat käytetyt moottoripyörät tai halutessasi voit myös listata kaikki moottoripyörät (5 kpl) kerralla.

Merkki, malli, pyörätyyppi

Merkki

Malli

Pyörätyyppi

Hinta, mittarilukema, kuutiotilavuus, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Kuutiotilavuus: 
 -   cm³  Esim. 1600
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Pyörän sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Pyörän varustelu   

Uusimmat myytävät moottoripyörät

Classic Motocross sivuvaunu YAMAHA-WASP 650cc moottorilla UUTTA; Boyer-sytytys Renkaat Ketjut Rattaat Käyttöentisöity ajoon,Arwidsonin maahantuoma Suomi-historia
Moottoripyörä Yamaha XS (YAMAHA-WASP)
Harvinaisuus..melkein kuin uusi ikäisekseen, ilmajäähdytteinen käyttöönotettu 1985 vähillä kilometreillä!
Moottoripyörä Yamaha RD (125)
Siisti ja hyvinpidetty 600 cm3 Intikka. Ajettu 52 tkm. Kardaanivetoinen. Pieni kulutuksinen n.3,5l/100km. Väri kaunis turkoosi. Mukaan tulee nahkaiset sivulaukut. Tule ja ihastu :)
Moottoripyörä Suzuki Intruder (VS 600)
Kuin uusi huppusiisti customi rauhalliselta naiskuljettajalta, ensimmäiseltä omistajalta. Varusteina pleksi, sissybar, tarakka, sivulaukut ja takalaukku. GPS-paikannin. Hyvät renkaat. Pyörä talvisäilytykssä Vihdissä.
Moottoripyörä Honda VT (750C Shadow)
Täysin alkuperäiskuntoinen, huoltokirja, juuri huollettu liikkeessä, uusi akku ja takajarrupalat. Renkailla (Avon Distanzia) ajettu n. 2500 km. Täysitehoinen 27KW / 37HP, sopii uuteen ajokorttiluokkaan. Mahdollinen vaihto alle 1500 euron bensa automatti autoon (esim. Volvo 740/940, Citroen Xantia, Chrysler Neon) tai 4-tahti mopo skootteriin.
Moottoripyörä Honda Muu malli (FMX 650)

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt moottoripyörät on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien moottoripyörien myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Myynnissä olevat moottoripyörät löydät helposti valitsemalla vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot. Valittuasi hakuehdot, listaa myynti-ilmoitukset klikkaamalla lomakkeen alareunasta "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi moottoripyörää? Verkkotori.com palveluun voit jättää moottoripyörän myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.