Käytetyt moottoripyörät - Myydään moottoripyöriä

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat käytetyt moottoripyörät tai halutessasi voit myös listata kaikki moottoripyörät (5 kpl) kerralla.

Merkki, malli, pyörätyyppi

Merkki

Malli

Pyörätyyppi

Hinta, mittarilukema, kuutiotilavuus, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Kuutiotilavuus: 
 -   cm³  Esim. 1600
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Pyörän sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Pyörän varustelu   

Uusimmat myytävät moottoripyörät

Upea retropyörä, jota on tuunattu ja puunattu sydämellä. Huollettu kone, soodapuhallettu kromiosat, maalattu tankki metalli (flake) mustaksi. Pleksi ja huomiovalot. Tällä pyörällä saat ihailevia katseita (ainakin täällä Pohjanmaalla). Myydään oman terveydentilan takia. Osaksi voidaan ajatella skootteria (125cc). Älä uppoa massaan, hanki huollettu ja komea pyörä kesäksi itsellesi.
Moottoripyörä Honda CB (500)
Myydään tehokas kotari kaksilla renkailla ja vanteilla eli pyörällä voi ajaa sekä supermotoa ja enduroa vain renkaita ja välityksiä vaihtamalla. Pyörä on kilvissä joten silä voi myös ajaa tieliikenteessä. Tarjoksia otetaan vastaan ja kaikki vaihdokit huomioidaan
Moottoripyörä KTM LC4 (620)
Harvinaisuus..melkein kuin uusi ikäisekseen, ilmajäähdytteinen käyttöönotettu 1985 vähillä kilometreillä!
Moottoripyörä Yamaha RD (125)
Koneessa Wiseco männät ja -sylinteriputket + 2.00 mm. Portattu kansi. Megacykle Camsin nokat. Uusi kytkinkruunu, Dynojet suutinsarja, ennakko-kit Vance&Hines -putki, ym. Koneella ajettu remontin jälkeen noin 2000 km.
Moottoripyörä Honda CBR (Fireblade RR)
Harrastuksen lopettamisen vuoksi myydään 1. Lady-omistajalta 2200 km ajettu kuin uusi Custom. Käyttöönotettu 2004 syksyllä, ajeltu hiukan joka vuosi. Ideaali pyörä naiselle harrastuksen aloittamiseksi. Helppo hallita ja satulakorkeus antaa hyvän jalkakosketuksen. Uusi akku. Kauppaan kuuluu 38 kokoa ajoasu. 0400500640
Moottoripyörä Suzuki LS (LS 650 Savage)

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt moottoripyörät on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien moottoripyörien myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Myynnissä olevat moottoripyörät löydät helposti valitsemalla vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot. Valittuasi hakuehdot, listaa myynti-ilmoitukset klikkaamalla lomakkeen alareunasta "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi moottoripyörää? Verkkotori.com palveluun voit jättää moottoripyörän myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.