Moottoripyörät 2 kpl-
-
-
-Tietoja palvelusta

Myydään moottoripyöriä. Verkkotori.com käytetyt moottoripyörät on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien moottoripyörien myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa moottoripyörää?

Löydät myynti-ilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki moottoripyörät (2 kpl) kerralla.

Oletko myymässä moottoripyörää?

Oletko myymässä omistamaasi moottoripyörää? Verkkotori.com palveluun voit jättää moottoripyörän myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat moottoripyörät


Moottoripyörä Yamaha Muu malli (Vigaro ) Ei ongelmia, siisti hyvä kuntoinen peli(:
Ilmoitettu 25.6.2017 klo 14:28

Moottoripyörä Jawa Muu malli (Jawa 250 classik) Myydään museokatsastettu Jawa 250 /1964.Väti sini-harmaa. Ajettu 40km. Mm kärjetön sytytys, nahkaiset takalaukut. Vuonna 2014 kunnostettu ja museokatsastettu. Tekniikka ja ulkonäkö hyvässä formussa. H. 2500 euroa ? Läh. P. M.Kuosku 0407321328
Ilmoitettu 21.3.2017 klo 12:27