Käytetyt moottorikelkat - Myydään moottorikelkkoja

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat käytetyt moottorikelkat tai halutessasi voit myös listata kaikki moottorikelkat (1 kpl) kerralla.

Merkki, malli, kelkkatyyppi, jäähdytystyyppi

Merkki

Malli

Kelkkatyyppi

Jäähdytystyyppi

Kelkan sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Hinta, mittarilukema, kuutiotilavuus, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Kuutiotilavuus: 
 -   cm³  Esim. 1600
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Kelkan varustelu   

Uusimmat myytävät moottorikelkat

mallista en ole varma moottorissa uusi mäntä pelaa hyvin muutenki ruma matto poikki
Moottorikelkka Lynx Muu malli (520)

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt moottorikelkat on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien moottorikelkkojen myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Myynnissä olevat moottorikelkat löydät helposti valitsemalla vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot. Valittuasi hakuehdot, listaa kelkkailmoitukset klikkaamalla lomakkeen alareunasta "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi moottorikelkkaa? Verkkotori.com palveluun voit jättää moottorikelkan myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.