Moottorikelkat 1 kpl


-
-
-
-Tietoja palvelusta

Myydään moottorikelkkoja. Verkkotori.com käytetyt moottorikelkat on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien moottorikelkkojen myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa moottorikelkkaa?

Löydät kelkkailmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki moottorikelkat (1 kpl) kerralla.

Oletko myymässä moottorikelkkaa?

Oletko myymässä omistamaasi moottorikelkkaa? Verkkotori.com palveluun voit jättää moottorikelkan myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat moottorikelkat


Moottorikelkka Lynx Muu malli (Xtrim 800) Uusi kone, jolla ajettu 100km. Ollut 1 omistajalla ja ei role ollut ollenkaan reitti käytössä. Ajettu 2900km. Vuosimalli 2006. Koneremppa (remmin palasia koneessa ja leikkasi kiinni) tehty 2014. Tuplapenkki lisäveloituksella. ke.harkonen@gmail.com
Ilmoitettu 29.3.2016 klo 14:00