Moottorikelkat 1 kpl


-
-
-
-Tietoja palvelusta

Myydään moottorikelkkoja. Verkkotori.com käytetyt moottorikelkat on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien moottorikelkkojen myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa moottorikelkkaa?

Löydät kelkkailmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki moottorikelkat (1 kpl) kerralla.

Oletko myymässä moottorikelkkaa?

Oletko myymässä omistamaasi moottorikelkkaa? Verkkotori.com palveluun voit jättää moottorikelkan myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat moottorikelkat


Moottorikelkka Lynx Rave (E-trim 800) 1 omistaja ja ei ole ollut reitti käytössä. Koneremppa tehty 2014, jonka jälkeen ajettu 100km. Vetokoukku, sähköstartti ja kahvanlämmittimet. Tuplapenkki lisäveloituksella. ke.harkonen@gmail.com
Ilmoitettu 11.10.2016 klo 19:36