Mönkijät 1 kpl

-
-
-
-


Tietoja palvelusta

Myydään mönkijöitä. Verkkotori.com käytetyt mönkijät on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien mönkijöiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa mönkijää?

Löydät mönkijäilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki mönkijät (1 kpl) kerralla.

Oletko myymässä mönkijää?

Oletko myymässä omistamaasi mönkijää? Verkkotori.com palveluun voit jättää mönkijän myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat mönkijät


Mönkijä Muu merkki Muu malli Tarjolla olisi mönkijan renkaat Kenda, Deestone ja Maxxis,ITP,PitBull,Sun F,Journey,Duro.Valiokoima on hyvin laaja.Myös on tarjolla mönkijan peräkärry 22X11-8 renkaat ja akselit. Kysy tarvitsemasi kokoa! Varasto Tallinnaassa. Toimitus koko Suomeen,hinta 45,-/setti. Deestone Mud Crusher 25"(8 ja 10) vanne 12" hinta 350,-setti 26"(10 ja 12) va...
Ilmoitettu 6.5.2016 klo 16:50