Käytetyt mönkijät - Myydään mönkijöitä

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat käytetyt mönkijät tai halutessasi voit myös listata kaikki mönkijät (1 kpl) kerralla.

Merkki, malli, mönkijätyyppi, jäähdytystyyppi

Merkki

Malli

Mönkijätyyppi

Jäähdytystyyppi

Mönkijän sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Hinta, mittarilukema, kuutiotilavuus, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Kuutiotilavuus: 
 -   cm³  Esim. 1600
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Mönkijän varustelu   

Uusimmat myytävät mönkijät

Tarjolla olisi mönkijan renkaat Kenda, Deestone ja Maxxis,ITP,PitBull,Sun F,Journey,Duro.Valiokoima on hyvin laaja.Myös on tarjolla mönkijan peräkärry 22X11-8 renkaat ja akselit. Kysy tarvitsemasi kokoa! Varasto Tallinnaassa. Toimitus koko Suomeen,hinta 45,-/setti. Deestone Mud Crusher 25"(8 ja 10) vanne 12" hinta 350,-setti 26"(10 ja 12) vanne 12" hinta 400,-/setti 27"(10 ja 12) vanne 12" hinta 450,-/setti 28"(10 ja 12) vanne 12" hinta ...
Mönkijä Muu merkki Muu malli

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt mönkijät on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden omistamien mönkijöiden myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Myynnissä olevat mönkijät löydät helposti valitsemalla vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot. Valittuasi hakuehdot, listaa mönkijöiden myynti-ilmoitukset klikkaamalla lomakkeen alareunasta "Suorita haku".

Oletko myymässä?

Oletko myymässä omistamaasi mönkijää? Verkkotori.com palveluun voit jättää mönkijän myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.