Matkailuvaunut 1 kpl

-
-
-
-
-Tietoja palvelusta

Myydään matkailuvaunuja. Verkkotori.com käytetyt matkailuvaunut on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien asuntoautojen myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa matkailuvaunua?

Löydät vaunuilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki matkailuvaunut (1 kpl) kerralla.

Oletko myymässä matkailuvaunua?

Oletko myymässä omistamaasi matkailuavaunua? Verkkotori.com palveluun voit jättää asuntoauton myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat matkailuvaunut


Matkailuvaunu Knaus Azur kNAUZ Azur,1990,ollut kausipaikalla joten pitää katsastaa,mutta ei lienen ongelma,kaasulaitteita ei ole käytetty,mutta ne on paikoillaan.Voin vaihtaa kalliimpaan vaunuun jossa Alde taiTrumatic lämmitys,hintaluokassa noin 6000 vaunu,tai autoon ,joka samaa hintaluokkaa kuin Knaus.Jos katsastan hinta nousee hieman.Tee tarjous.
Ilmoitettu 4.5.2017 klo 14:03