Autot 2 kpl

-
-
-
-
Tietoja palvelusta

Myydään autoja. Verkkotori.com käytetyt autot on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien autojen myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa autoa?

Löydät autoilmoitukset helposti, valitse vain vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot ja klikkaa "Suorita haku". Voit myös listata kaikki autot (2 kpl) kerralla.

Oletko myymässä autoa?

Oletko myymässä omistamaasi auto? Verkkotori.com palveluun voit jättää auton myynti-ilmoituksen ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä ja rekisteröidy.

Uusimmat autoilmoitukset


Auto Mercedes-Benz Muu malli (ML 300 CDI 4MATIC BUSINESS) Business varustetasolla, vain yhdellä omistajalla alusta asti ollut käytössä. Huollettu jatkuvalla huoltosopimuksella merkkiliikkeessä. Lisäksi tulee MB tavara/suksiboksi+taakkatelineet kattokiskoille, koirakalteri ja tavaratilan jakaja/väliseinä. Peräkoukku ja adapteri EU kytkimelle. Kahdet renkaat. Tavaratilan, puskurin ja alas lasketun takapenkk...
Ilmoitettu 17.4.2018 klo 10:04

Auto Dodge Muu malli (Dodge Caliber 1,8 M5 SXT 4D HATCHBACK ) Huippuhyvä laatuauto, ajettu vain 105tkm. Käyttömukavuus huipussaan. Katsastettu heinäkuussa ja jälleen meni katsastuksesta läpi heittämällä. Tällä kaunokaisella ajat pitkälle ensi kevääseen. Huollot OK. Huom! alkuperäinen äänentoistojärjestelmä. Takaluukussa boosterit alaspäin käännettävissä. Kahdet renkaat, lohkolämmitin. Yhteydenotot 045 170 ...
Ilmoitettu 29.12.2017 klo 14:06