Käytetyt autot - Myydään autoja

Tällä lomakkeella voit listata valitsemiesi hakuehtojen mukaiset myynnissä olevat käytetyt autot tai halutessasi voit myös listata kaikki autot (4 kpl) kerralla.

Korimalli, merkki, malli

Korimalli


Merkki

Malli

Hinta, mittarilukema, kuutiotilavuus, vuosimalli

Hinta: 
 -   €  Esim. 70000
Mittarilukema: 
 -   km  Esim. 78500
Kuutiotilavuus: 
 -   cm³  Esim. 1600
Vuosimalli: 
 -    Esim. 1998

Käyttövoima, vaihteisto

Käyttövoima: 
Vaihteisto: 

Auton sijainti

Maakunta

Paikkakunta

Auton varustelu

   

Uusimmat myytävät autot

Hyväkuntoinen käyttöauto uusilla kesärenkailla, voin otaa tarvittaessa vaihdossa moposkootterin tai veneen. Auto katsastettu viimeksi heinäkuun lopulla 2014, ei huomautuksia. Olen parhaiten tavoitettavissa 8-20.
Auto Peugeot 206
Myydään Mercedes-Benz E320 Sedan (AA), v6, Teho: 163 kW / 221 hv, HP 6000 euroa tai paras tarjous! Olen auton toinen omistaja, USA:n muuttokuormassa Suomeen tuotu (veroton) auto kaikilla herkuilla. MB-ajomuukavuutta lisäävät mm. kolmiportainen istuinasennon säätö muistilla, suorassa auringossa tummentuva takapeili, peruutusasentoon mukautuvat sivupeilit, sunroof tai haluttuun lämpötilaan säädettävä ilmastointi. I loved this car!
Auto Mercedes-Benz Muu malli (E320)
Auto on kuin uusi. Täysin naarmuton, erittäin hyvin pidetty, merkkihuollettu ja hieno yksilö. Jakohihna vaihdettu, uudet kaasuiskarit.
Auto Audi A6 (2.0 multitronic)
Myydään hyvä menopeli hyvään kotiin uuden auton tieltä. Tässäpä oiva auto vaikkapa opiskelijan käyttöön. Kylmät talviaamutkin lähtevät mukavasti käyntiin Webaston ansiosta. Auto odottaa lämpimänä kuskiansa. Autoon on tehty 24.5.2014 jakohihnan ja vesipumpun vaihto ContiTech GmbH sarjalla, sekä vaihteiston ja moottorin öljyt / suodatin vaihdettu. Katsastettu on ja katsastus voimassa 26.6.2015 asti. Hyvin hoidettu ja toiminut! Ota yhteyttä ja sovi ...
Auto Seat Cordoba (1.9TDI Stella 4d WEBASTO)

Tietoja palvelusta

Verkkotori.com käytetyt autot on netissä toimiva yksityisten henkilöiden omistamien autojen myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa autoa?

Myynnissä olevat autot löydät helposti valitsemalla vasemmalla olevasta hakulomakkeesta haluamasi mukaiset hakuehdot. Valittuasi hakuehdot, listaa autoilmoitukset klikkaamalla lomakkeen alareunasta "Suorita haku".

Oletko myymässä autoa?

Oletko myymässä omistamaasi autoa? Verkkotori.com palveluun voit jättää käytetyn auton myynti-ilmoituksen maksutta. Ilmoituksen jättäminen on vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.