Tietoja palvelusta

Verkkotori.com Mototori on netissä 24/7 toimiva yksityisten henkilöiden käytettyjen autojen, moottoripyörien, mopojen, moottorikelkkojen, mönkijöiden ja matkailuvaunujen myynti-ilmoituksille tarkoitettu valtakunnallinen ilmoituspalvelu. Palvelussa ilmoittaminen ja palveluun jätettyjen ilmoitusten lukeminen on täysin ilmaista.

Oletko ostamassa?

Myynti-ilmoituksien löytäminen on helppoa, valitse vain ylhäällä olevasta valikosta haluamasi ilmoitusosasto ja siirryt valitsemasi osaston ilmoituksien hakusivulle. Hakusivulla voit määrittää haluamasi mukaiset hakuehdot ja listata kaikki ehdot täyttävät ilmoitukset. Voit halutessasi myös listata kaikki osaston ilmoitukset kerralla ilmoituksien jättöajan mukaisessa järjestyksessä.

Oletko myymässä?

Oletko myymässä autoa, moottoripyörää, mopoa, moottorikelkkaa, mönkijää tai matkailuvaunua?  Verkkotori.com palveluun voit jättää oman ilmoituksesi ilmaiseksi. Ilmoituksen jättäminen on helppoa ja vaivatonta. Rekisteröidyttyäsi ilmoituksen jättäjäksi voit jättää ilmoituksia rajoituksetta ja veloituksetta myös kaikkiin muihin palvelun ilmoitusosastoihin. Ole hyvä rekisteröidy ja ilmoita ilmaiseksi.

Uusimmat ilmoitukset


Auto Dodge Muu malli (Dodge Caliber 1,8 M5 SXT 4D HATCHBACK ) Huippuhyvä laatuauto, ajettu vain 105tkm. Käyttömukavuus huipussaan. Katsastettu heinäkuussa ja jälleen meni katsastuksesta läpi heittämällä. Tällä kaunokaisella ajat pitkälle ensi kevääseen. Huollot OK. Huom! alkuperäinen äänentoistojärjestelmä. Takaluukussa boosterit alaspäin käännettävissä. Kahdet renkaat, lohkolämmitin. Yhteydenotot 045 170 ...
Ilmoitettu 29.12.2017 klo 14:06
Espoo, Uusimaa
4800 €

Auto Skoda Muu malli (Citigo) Hyväkuntoinen kats.1.6 2017 vähäruokanen 75 hv
Ilmoitettu 25.9.2017 klo 10:56
Tampere, Pirkanmaa
6490 €