Myydään kesämökki 3 h + tupakeittiö, 2 mh, 36,0 m², Kouvola Kouvola 47910, Repovedentie 29, Hillosensalmi


Ilmoituksen perustiedot
Ilmoitusnumero
2331
Ilmoitusosasto
Myytävät kesämökit
Ilmoitus jätetty
31.1.2018
Viimeksi muutettu
31.1.2018
Ilmoitus luettu
416 kertaa
Ilmoitusteksti
Myydään hirsimökki Repoveden kansallispuiston lähettyvillä, Kouvolan kunnassa.

Mökki sijaitsee "Repoveden lomamajat Oy" lomakylässä, kahden ison järven (Vuohijärvi ja Repovesi) välissä, osakenumerolla 29, jolla on 400 m2 hallinta-alue ja itse mökki 36 m2. Rakennusoikeutta yhteensä 70 m2 eli voi rakentaa vielä 34 m2, esim. saunan tai vierasmökin. Rakennuksessa on oma sähköliittymä ja porakaivosta vesiliittymä. Kiinteistö Oyn pinta-ala on yli 8 ha ja kaikkiaan osakkeita 43 kpl. Yhtiön omistuksessa ja kaikkien käytettävissä on mm. kaksi yhteistä uimarantaa (n.100m), jossa toisessa on saunarakennus (joka on uudistettu sisältä, pieni ja isosauna), vuonna 2011 valmistunut grillikota suurellekkin porukalle sekä uima- ja venelaituri. Alue sopii hyvin lapsille, naapurit ystävällisiä ja rauhallinen yhteisö. Jos menojalkaa alkaa vipattaa niin n. 3 km päässä on Oriveden lomamajat Hotelli, jossa löytyy sekä ravintolapalvelut, risteilyjä sekä yöelämää. Itse Repoveden kansallispuistoon Lapinsalmelle on mökiltä noin 4 km tietäpitkin ja jäven kautta veneellä n. 2 km, jossa hyvät ulkoilumaastot grilli- ja yöpymispaikkoineen. Myös kajakkien tai kanoottien vuokraus onnistuu melkeinpä kotiovelta, Seikkailuviikarit järjestävät opastettujakin kanoottiretkiä järvi-maisemissa.

Mökki on rakennettu v.2004 ja on varustettu vesivessalla, suihkulla ja lämminvesivaraajalla. Mökkiä on uudistettu sisältä v.2015, jolloin laitettu ikean uusi keittiö, laminaatit sekä maalattu seinät. V. 2016 rakennettu varasto mökin laitaan. Pihassa nurmikkoa ja mustaviinimarjapensaita sekä pari omenapuuta.
Myyjän tiedot
Nimi
Lilia Ruusu
Puhelin
0400944476
Mökin sijainti
Postinumero
47910
Paikkakunta
Kouvola
Maakunta
Kymenlaakso
Lähiosoite
Repovedentie 29
Kaupunginosa
Hillosensalmi
Tilojen kuvaus
Mökki sijaitsee "Repoveden lomamajat Oy" lomakylässä, kahden ison järven (Vuohijärvi ja Repovesi) välissä, osakenumerolla 29, jolla on 400 m2 hallinta-alue ja itse mökki 36 m2. Rakennusoikeutta yhteensä 70 m2 eli voi rakentaa vielä 34 m2, esim. saunan tai vierasmökin. Rakennuksessa on oma sähköliittymä ja porakaivosta vesiliittymä.
Mökkilä on kaksi makuhuoneita+ keitiötupa+parvi
Etäisyydet
Alue sopii hyvin lapsille, naapurit ystävällisiä ja rauhallinen yhteisö. Jos menojalkaa alkaa vipattaa niin n. 3 km päässä on Oriveden lomamajat Hotelli, jossa löytyy sekä ravintolapalvelut, risteilyjä sekä yöelämää. Itse Repoveden kansallispuistoon Lapinsalmelle on mökiltä noin 4 km tietäpitkin ja jäven kautta veneellä n. 2 km, jossa hyvät ulkoilumaastot grilli- ja yöpymispaikkoineen. Myös kajakkien tai kanoottien vuokraus onnistuu melkeinpä kotiovelta, Seikkailuviikarit järjestävät opastettujakin kanoottiretkiä järvi-maisemissa.
Mökin perustiedot
Myyntihinta
80000 €
Pinta-ala
36,0 m²
Rakennusvuosi
2004
Huoneiden määrä
3 h
Makuuhuoneet
2 kpl
Keittiötyyppi
Tupakeittiö
Sauna
Ei
Erillinen saunamökki
On
Mökin yleistiedot
Yleiskunto
Tyydyttävä
Lämmitys
Puulämmitys
Kerrosten lukumäärä
1,5
Rannan tiedot
Ranta
Yhteisranta
Rantatyyppi
Järvi
Matala ranta
On
Rannan leveys
Kohde saaressa
Ei
Tontin tiedot
Tontin pinta-ala
400 m²
Tontin omistus
Oma


© 2018 - Verkkotori.com